Behandlingstilgang

Min tilgang til behandling

Jeg arbejder både med Kranio-Sakral Terapi og Fysioterapi og tilgår kroppen med blide og afslappende teknikker, som giver ro, afspænder/afstresser og reparerer kroppen. De blide behandlingsteknikker er selvfølgelig virkelig gode til nyfødte, da en baby har behov for, at behandlingen er nænsom. Børn, unge og voksne har dog lige så meget gavn af de nænsomme teknikker, hvor man passer på kroppen og giver kroppen gode muligheder for at hele op. Derfor bruger jeg Kranio-Sakral Terapi til baby, børn og unge. Selvfølgelig altid kombineret med min store viden omkring børn, som jeg har fra mine mange års erfaring som fysioterapeut. Blid kontakt er samtidig meget effektiv, da jeg meget bedre kan være specifik i min behandling, når jeg lytter til, hvad kroppen har behov for.

Jeg har valgt, at indrettet et dejligt, hyggeligt lokale i vores eget hjem. Hos mig er der behandling i trygge og rolige rammer. Jeg vil altid være 100% hos dem, som vælger behandling hos mig. Derfor tager jeg heller aldrig telefonen, imens jeg behandler, men du er altid velkommen til at lægge en besked, og så vender jeg tilbage. 

Jeg hjælper med mange forskellige udfordringer. Nogle af de typiske områder jeg arbejder med, kan du læse om under; Kranio-Sakral Terapi & Fysioterapi Baby eller Kranio-Sakral Terapi og fysioterapi Børn og Unge. 

Scroll to Top